Blickstigen, Sälen

 

SLUTSÅLD!!

Dammkölsåsen start

        

Se alla bilder »

 

Utsikt och nybyggt i Hundfjället

 

Nu kan vi erbjuda andelar i ett nybyggt hus (2006) med bästa läge. Från Blickstigen 14 har du gångavstånd till Hundfjället med butiker, restauranger, kaféer och närhet till skidsystem. Huset är målat i moderna ljusa färger samt har stora härliga panoramafönster från vilka man har utsikt över fjällvärlden. Detta är ett hus för dig som önskar varva ett härligt, aktivt utomhusliv med mysiga stunder i stugan. Huset har sammanlagt 11 bäddplatser.

Huset har:
  Ypperligt solläge från tomt och veranda.
   Strålande utsikt över Hundfjället och Norge.
  Bastu och kamin som värmer skönt efter din utomhusvistelse.
  Vardagsrum och kök i öppen planlösning.
  
Stor och härlig solaltan.


Läge

Huset ligger i ett område som heter Horizon Lodge just invid Hundfjället. Skidåkningen i Hundfjället är varierade, allt ifrån Väggen, som är superbrant till gröna barnbackar och Trollskogen. Däremellan finns till exempel långbackarna som är härligt breda och lagom branta backar för sköna carvingsvängar. Få skidanläggningar kan erbjuda samma variation som Hundfjället. Skidbackar finns i alla fyra väderstreck vilket gör det enkelt att hitta solsida och läsida. Hundfjällets skidsystem är dessutom sammanflätat med Tandådalens skidsystem. Ett liftkort för Hundfjället gäller även i Tandådalen vilket ger dig en otroligt variationsrik skidåkning.

I Hundfjällets backar erbjuds snögaranti mellan november och april vilket borgar för en lång och härlig skidsäsong. Trollskogen i Hundfjället är barnens favorit ingen annanstans i fjällvärlden står flera meter höga troll och hälsar alla barn välkomna. För den längdåkningsintresserade så finns skidspår just intill husknuten. Även skoterleder finns i husets närhet.

Teckna din andel

Som andelsägare förfogar du årligen över 5 veckors vistelse i stugan. Val av vistelseveckor sker en gång per år vid den årliga föreningsstämman. Om du någon gång inte har möjlighet att utnyttja någon av de tilldelade veckorna kan du efter egen försorg hyra ut huset under denna period. Föreningens stadgar ligger till grund för husets skötsel och reglerar även andelsägarnas rättigheter och skyldigheter. Andelsägande är ett bekvämt och billigt alternativ till att äga eller hyra sitt fritidsboende.  Läs mer om andelsägande på sidan Vårt system.